avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate floryn2203

Activitate floryn2203

despre arhiva se spune ca a fost pusa pe foc de femeia de serviciu pentru a se incalzi pe timp de iarna.......sa nu credeti ca glumesc .....asta a fost raspunsul primit.......am incercat la tribunal si am intrebat despre acea firma .....este finalizata procedura de faliment si ne exista arhiva.....cat despre acea comisie....am cautat pe net si exista "comisia de reconstituire a vechimii in munca"dar nu stiu daca ne poate ajuta si in aceasta problema
va multumesc pentru raspuns! trebuie sa precizez ca este vorba despre tatal meu.......se pare ca nu mai are nicio sansa sa i-se reduca varsta in baza grupei a II-a
am inteles ca ar exista pe langa fiecare consiliu judetean o comisie de restituirea vechimii in munca pe baza unor acte care sa adevereasca faptul ca nu mai exista arhivele ......se poate sa-l ajute aceasta comisie?
buna ziua!ce se poate face pentru recunoasterea grupei a II-a de munca in cazul in care firma angajatoare este falimentata si nu exista arhiva nici macara la arhivele statului....nu exista posibilitatea de a se elibera adeverinta doveditoare?
Va multumesc pentru raspuns! A mai strans cateva informatii: se pare ca proces verbal nu s-a intocmit.dandu-i doar o dovada precum s-a ridicat permisul si o declaratie......nu stiu exact cum se procedeaza(se intocmeste prosces verbal dupa ce vin rezultatele analizelor de sange,si in functie de rezultate v-a fi sanctionat?),iar daca ar fi asa poate refuza semnatura procesului verbal sustinand ca a consumat alcool dupa ce a intrat cu masina in sant? daca ar fi asta o portita....de ce ar fi nevoie?de un martor? Mentionez ca nu a fost prins conducand ci doar ca era la locul accidentului.
Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema,va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi:
Cumnatul meu a condus sub influenta alcoolului si a scapat masina in sant,dupa care a cerut ajutor unui vecin pentru a scoate masina ,in momentul in care au ajuns la locul accidentului in timp ce incercau sa scoata masina, a aparut politia, cerand actele, cumntul meu a prezentat actele si s-a constat prin testare cu alcooltest-ul 0.85,s-a intocmit proces verbal,s-a dat declaratie(greseala cumnatului) dupa care s-a luat si probe de sange,acum se asteapta rezultatele testului de sange.mentionez ca politia nu a fost la locul accidentului in momentul ce s-a produs(nu au existat niciun fel de pagube).Ce se poate face pentru a sustine ideea ca a consumat alcool dupa producerea accidentului(el nu a fost prins la volan)? Ce s-ar putea face pentru a scapa de dosar penal.anularea permisului si restul? CE se mai poate face? Sfatuiti-ma va rog!