avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate ramonica_bubu

Activitate ramonica_bubu

Răspuns la discuția Director fara studii superioare
Multumesc!
Răspuns la discuția Director fara studii superioare
Privat
Răspuns la discuția Director fara studii superioare
Multumesc!
Buna seara,

Se poate face incadrarea pe functia de director adjunct daca acesta nu are studii superioare? Sau exista vreun cod cor pentru o functie de conducere fara studii superioare?

Multumesc!
Răspuns la discuția Transport extern
Multumesc!
Problema e ca trebuie sa iau legatura cu persoana respectiva care intamplator nu este in tara si care a facut imprudenta sa factureze fara sa fie inregistrat in ROI:(.
Buna ziua,

Am o factura de transport catre un client din Bulgaria, transportul este intern adica in Romania. Voiam sa stiu ce este de facut avand in vederea ca nu sunt inregistrata in ROI?Facturez cu sau fara tva? Cum va arata decontul de tva si banuiesc ca trebuie intocmita si 390?

Multumesc!
Răspuns la discuția Legea chiriasilor
Daca as gasi ceva de valoare. In casa asta nu exista decat bucuri care nu valoreaza nimic. Sunt numai vechituri.
Răspuns la discuția Legea chiriasilor
nu vreau sa iau nimic si nici sa las datorii, imi vreau doar banii care i-am dat pentru garantie.
Răspuns la discuția Legea chiriasilor
Multumesc pentru sugestii! Cineva mi-a sugerat sa-i trimit o citatie, dar nu am adresa ei si nu stiu daca pot sa-i trimit pe adresa de aici.
Buna seara,

Am si eu o problema si nu stiu daca ma poate ajuta cineva: in aprilie 2009 am inchiriat un apartament si am platit 2 luni avans si o luna garantie, adica 250 euro.
Contractul a fost facut pe 6 luni si nu a mai fost reinnoit (acest contract nu a fost inregistrat la administratia financiara si cand am intrebat-o pe proprietara de asta a zis ca se ocupa ea de asta, dar nu a facut-o pentru ca asta implica sa am o viza si pe exemplarul meu). La inceputul lunii iulie 2010 am avut o discutie referitoare la scaderea chiriei si nu a fost de acord. Atunci i-am spus ca noi ne cautam sa ne mutam luna asta si din august nu o sa mai stam aici. Am sunat-o imediat cum mi-am gasit. Atunci a fost foarte amabila, a zis ca ne ureaza succes, cu toate ca stiu ca nu i-a picat prea bine. Azi a sunat-o pe sora mea sa-i spuna ca nu are banii de garantie sa ni-i dea cand plecam. Spre seara, cand am ajuns acasa am sunat-o si a inceput sa tipe la mine cand i-am spus de garantie. A zis ca e casa ei si ca face ce vrea cu ea. Eu i-am spus ca e casa ei, dar sunt banii nostri si garantia nu reprezinta un venit si nu trebuia sa se foloseasa de ei. Eu am sunat-o sa vorbim ca oamenii si sa-i spun ca am nevoie de acei bani pentru ca trebuie sa-i dau unde mi-am gasit. A zis ca am ridicat eu tonul la ea, dar ea a tipat la mine inca de la inceput. La inceputul lunii i-am zis ca imi vreau garantia completa asa cum i-am dat-o si pentru inretinere si lumina pe iulie ii las bani si a fost de acord. Acum ca daca ii plec cu astea din casa si i-am zis sa vina sambata cum e normal sa vada tot ce luam. (oricum sunt numai lucruri "clasice").Este normal?Ce pot sa fac in situatia asta?

Mulrumesc