avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Director fara studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Director fara studii superioare

Buna seara,

Se poate face incadrarea pe functia de director adjunct daca acesta nu are studii superioare? Sau exista vreun cod cor pentru o functie de conducere fara studii superioare?

Multumesc!
In Romania se poate si fara studii.
Multumesc!
Pentru ce sector , privat sau bugetar?
L a stat, poate ocupa postul de director adjunct doar o persoana care are studii superioare. Vezi legea salarizarii aplicabila in anul 2012, respectiv, Leg.nr.284 /2010,actualizata in anul 2012.
La privat nu conteaza studiile,ci aptitudinile profesionale in domeniul respectiv. Patronul poate numi pe acest post pe orice persoana pe care o agreaza si in care are incredere, care are abilitati de a conduce, iar in lipsa lui il poate substitui cu succes,
Privat

Alte discuții în legătură

Grupa majora 1 din cor Alice_Georgiana Alice_Georgiana Buna seara. Ma intereseaza ce fel de studii sunt necesare pentru grupa majora 1 din COR. In Normele metodologice nu se specifica studiile, este trecuta o ... (vezi toată discuția)
Sector bugetar - calcul salariu mir452 mir452 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si sa-mi acordati un sfat juridic in problema de serviciu prezentata de mine: - potrivit carui articol de lege se ... (vezi toată discuția)
Angajare la institutie bugetara stelutaro stelutaro Buna ziua Doresc sa ma ajutati in doua probleme privind \\"Resursele umane-Personal\\",la o institutie bugetara( !): 1)Pe un post de conducere(Director ... (vezi toată discuția)