avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate flory82

Activitate flory82

pai in procesul verbal scrie ca ea este vinovata.eu ce pot sa fac?
imi amintesc ca asta vara am avut un accident una a intrat in mine (eu aveam prioritate si ea avea cedeaza ) in urma careia politistul i-a retinut permisul . daca este vorba de asta de ce am fost citata eu?si ce trebuie sa fac?
Am primit acasa o citatie in calitate de intervenient fortat in proces cu .....in calitate de petent pentru fond plangere contraventionala. Imi poate spune cineva ce inseamna ?
pt "tulburare de posesie"trebui facut dosarul la politie si ei sa il inainteze in instanta ca asa am auzit ca e caz penal si tb depus de politie.ast raspuns
In urma cu 2 luni am obtinut un loc de parcae de la adp sect 2 dar de atunci nu am reusit nici o singura data sa parchez masina acolo deoarece locul este ocupat abuziv de un alt vecin .De nenumarate ori am chemat politia comunitara care l-a amendat pe vecin .ma gandeam ca daca locul este ocupat de acelasi vecin poate sa vina sa ii ridice masina dar m-am inselat. as dori sa va intreb ce este de facut mentionez ca am fost in audienta si la viceprimar care nu a rezolvat nimic