imi amintesc ca asta vara am avut un accident una a intrat in mine (eu aveam prioritate si ea avea cedeaza ) in urma careia politistul i-a retinut permisul . daca este vorba de asta de ce am fost citata eu?si ce trebuie sa fac?
Am primit acasa o citatie in calitate de intervenient fortat in proces cu .....in calitate de petent pentru fond plangere contraventionala. Imi poate spune cineva ce inseamna ?
pt "tulburare de posesie"trebui facut dosarul la politie si ei sa il inainteze in instanta ca asa am auzit ca e caz penal si tb depus de politie.ast raspuns
In urma cu 2 luni am obtinut un loc de parcae de la adp sect 2 dar de atunci nu am reusit nici o singura data sa parchez masina acolo deoarece locul este ocupat abuziv de un alt vecin .De nenumarate ori am chemat politia comunitara care l-a amendat pe vecin .ma gandeam ca daca locul este ocupat de acelasi vecin poate sa vina sa ii ridice masina dar m-am inselat. as dori sa va intreb ce este de facut mentionez ca am fost in audienta si la viceprimar care nu a rezolvat nimic