avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc de parcare platit dar ocupat abuziv de altcineva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de parcare platit dar ocupat abuziv de altcineva

In urma cu 2 luni am obtinut un loc de parcae de la adp sect 2 dar de atunci nu am reusit nici o singura data sa parchez masina acolo deoarece locul este ocupat abuziv de un alt vecin .De nenumarate ori am chemat politia comunitara care l-a amendat pe vecin .ma gandeam ca daca locul este ocupat de acelasi vecin poate sa vina sa ii ridice masina dar m-am inselat. as dori sa va intreb ce este de facut mentionez ca am fost in audienta si la viceprimar care nu a rezolvat nimic
Cel mai recent răspuns: flory82 , utilizator 08:10, 7 Ianuarie 2010
il dati in judecata pe vecin pentru a-l obliga instanta sa-si ridice masina de pe locul dvs si sa va lase in linistita posesie si folosinta locul respectiv.
sa-i cereti si despagubiri pentru lipsa de folosinta a locului de parcare, anume contravaloarea chiriei pe care o platiti la ADP conform contractului de inchiriere
...depuneti ordonanta presedintiala pentru cele aratate mai sus de colega mea "cristina" privind ridicarea masinii ca masura temporara pana ce se va judecata cerere de chemare in judecata cu obligatia de a face .
pt "tulburare de posesie"trebui facut dosarul la politie si ei sa il inainteze in instanta ca asa am auzit ca e caz penal si tb depus de politie.ast raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)
Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politie din partea unui vecin Ghgh1 Ghgh1 Buna ziua, acum 3 saptamani am avut o discutie telefonica cu un vecin care este samsar si are mai multe masini pe care a inceput sa le tot roteasca pe toate ... (vezi toată discuția)