avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... citat in calitate de intervenient fortat intr-o cauza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

citat in calitate de intervenient fortat intr-o cauza avand ca obiect plangere contraventionala (accident rutier)

Am primit acasa o citatie in calitate de intervenient fortat in proces cu .....in calitate de petent pentru fond plangere contraventionala. Imi poate spune cineva ce inseamna ?
Cel mai recent răspuns: flory82 , utilizator 09:01, 30 Ianuarie 2010
Oricine are interes poate interveni intr-o pricina ce se urmeaza intre alte persoane. Interventia este in interes propriu cand cel care intervine invoca un drept al sau. Ea este in interesul uneia din parti cand sprijina numai apararea acesteia.
imi amintesc ca asta vara am avut un accident una a intrat in mine (eu aveam prioritate si ea avea cedeaza ) in urma careia politistul i-a retinut permisul . daca este vorba de asta de ce am fost citata eu?si ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
flory82, utilizator
Trebuie sa vedeti ce contine dosarul si daca nu cumva, contestand procesul verbal de contraventie, da vina pe dvs. Consultati un avocat.
pai in procesul verbal scrie ca ea este vinovata.eu ce pot sa fac?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna intervenient? marfan marfan Intrebarea e in titlu: Ce inseamna intervenient intr-un proces si cine poate avea calitatea asta ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Citare ca intervenient ciancu ciancu As dori sa ma lamuriti asupra unei probleme. Am primit o citatie prin care sunt citata intr-un proces civil in calitate de intervenient. Problema este ca nu am ... (vezi toată discuția)
Inadmisibilitate crr interventie in cadrul unei plg contraventionale dumitru2000 dumitru2000 poate instanta sa califice ca "inadmisibila" o cerere de interventie in interes propriu, respectiv in interesul altei persoana, motivat de faptul ca litigiul ... (vezi toată discuția)