avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citare ca intervenient
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citare ca intervenient

As dori sa ma lamuriti asupra unei probleme. Am primit o citatie prin care sunt citata intr-un proces civil in calitate de intervenient. Problema este ca nu am cunostinta despre ce proces este vorba si ca atare am intrat pe un portal sa vad numarul de dosar, partile procesuale si calitatea lor etc. Problema este ca eu nu cunost petentul si nimic intimatul.Numele lor l-am vazut pe portal.just.ro dar numele petentului nu-mi spune nimic.Sunt citata ca intervenient eu si o alta persoana pe care la fel, nu o cunosc.Petentul a contestat un proces verbal de contraventie iar intimatul este un IP. E posibil sa am vreo problema cu acest proces???
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
ciancu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciancu , utilizator 13:07, 22 Decembrie 2011
Ati fost fie martor la un accident fie accidentatul.
Nu am fost in viata mea martor la un accident.............Nu cunos nici persoana care are calitatea de petent...
Calitatea de intervenient presupune altceva ... intervenţia voluntară se produce în urma unei cereri a unui terţ de a interveni într-un proces pornit de alte părţi, cerere prin care acesta urmăreşte să-şi apere un drept propriu sau pentru a apăra dreptul unei părţi din acel proces.

Asa cum s-a mai spus , posibil sa fiti citat in calitate de martor la savarsirea unei contraventii .
Va lumtumesc din suflet. Sarbatori fericite........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat-eu sunt judecat intrun astfel de proces?sau doar participant? gj58dmc gj58dmc Tocmai am primit o citatie in care eu,subsemnatul,sunt citat in instanta in calitate de INTIMAT intrun proces cu un anumit domn pe care nu l cunosc ,acesta ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de intervenient (accident) nicusorm nicusorm am primit o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intervenient in proces cu x in calitate de petent pt fond plangere contraventionala,ce ... (vezi toată discuția)
Un executor judecatoresc ma poate chema in instanta in calitate de petent pentru fond? gj58dmc gj58dmc Tocmai am primit o citatie in care eu,subsemnatul,sunt citat in instanta in calitate de INTIMAT intrun proces cu un anumit domn pe care nu l cunosc ,acesta ... (vezi toată discuția)