avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Citat in calitate de intervenient (accident)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Citat in calitate de intervenient (accident)

am primit o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intervenient in proces cu x in calitate de petent pt fond plangere contraventionala,ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: alexandra.ghnas , utilizator 13:30, 27 Octombrie 2010
ai formulat o cerere de intervantie in acea cauza?
se poate sa fie o greseala a grefierei in momentul redactarii citatiei.
mai bine te duci la arhiva judecatoriei si te interesezi sa aflii mai multe despre acea cauza.
am primit citatia de 2 zile accidentul a fost acum4 luni
adica, ati fost implicat intr-un accident?
se poate sa fiti chemat ca martor (iar pe citatie sa fi fost gresit scris intervenient) din partea inspectoratului de politie pentru a relata cele intamplate in acel accidenta astfel incat sa nu se anuleze procesul verbal de contraventie...
acum singer ne dam cu ghicitul, cel mai bine este sa va prezentati la ora si data inscrisa pe citatie :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna intervenient? ContSters98245 ContSters98245 In urma cu ceva luni am avut un accident rutier in care cealata parte a fost constatata ca fiind vinovata. Vinovatul nu a vrut atunci sa imi dea copia dupa ... (vezi toată discuția)
Citare ca intervenient ciancu ciancu As dori sa ma lamuriti asupra unei probleme. Am primit o citatie prin care sunt citata intr-un proces civil in calitate de intervenient. Problema este ca nu am ... (vezi toată discuția)
Citatie in instanta petrica.tataru petrica.tataru Am primit o citatie in instanta, in calitate de intervenient, in proces cu IPJ Sibiu, in calitate de intimat pentru fond- plangere contraventionala. Aceasta ... (vezi toată discuția)