avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters117899

Activitate ContSters117899

Răspuns la discuția plata tva cumparare apartament
va multumesc,

ma gandeam eu ca e absurd sa plateasca cumparatorul; am fost dezinformat:)
buna seara,

as dori sa stiu daca pot fi obligat sa platesc tva pentru un apartament pe care l-am cumparat in 2008;

mentionez ca apartamentul este nou, l-am cumparat de la o persoana fizica si a fost intabulat pe numele meu; in contractul de vanzare -cumparare se specifica ca pretul este intreg si nu mai exista alte pretentii financiare fata de mine; nu se mentioneaza nimic legat de tva sau alte taxe pe care ar trebui sa le platesc;

va multumesc,
Răspuns la discuția Clauza de confidentialitate
va multumesc
din cate am inteles, pot fi considerate ca fiind confidentiale informatiile dobandite pe parcursul desfasurarii contractului de munca (daca exista un acord in acest sens) dar nu poate fi considerat confidential contractul in sine (mai exact functia si atributiile care sunt trecute in mod normal in cv) - mentionez ca lucrez la o firma privata, nu in cadrul armatei

va multumesc,
in raport cu alti angajatori > ma intereseaza daca se pot specifica atributiile postului si functia intr-un cv fara acordul angajatorului de la actualul loc de munca chiar daca exista o clauza de confidentialitate;
buna ziua,

As dori sa stiu daca este posibil ca obiectul contractului de munca sa fie considerat informatie confidentiala? mai exact, functia si atributiile angajatului pot fi considerate informatii confidentiale?

va multumesc