avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate iulian91

Activitate iulian91

Pot beneficia ambii părinți de indemnizație creștere copil in sensul in care , dacă pentru primul copil 1 an 11 luni , i se v-a prelungii ICC (mama) pentru grad de handicap , iar pentru cel de-al doilea proaspăt născut poate lua tata ICC ?
Buna ziua !
Am și eu următoarea situație : am făcut partaj voluntar la notar , act din care reiese ca eu sunt proprietarul apartamentului respectiv , imediat după , am plecat din țara , iar acum când m-am întors as dori sa vând apartamentul , însă nu am actul de proprietate . Are cineva idee de unde îl pot scoate , cine și in urma a ce acte imi poate elibera acest act ?
Va mulțumesc anticipat !
Răspuns la discuția Partaj
E vorba despre o hotarare definitiva de divort iar proprietatea a fost dobandita in timpul casatoriei .
Discuție Partaj
Sunt despartita de fostul sot si avem in comun o proprietate , in speta un teren intravilan , de care din punct de vedere legal eu nu m-am ocupat pana acum , nefiind in tara . Aflu acum ca el intre timp , fara consensul meu a inchiriat aceasta propietate (pe acel teren se afla si un mic imobil construit impreuna) , beneficiind in tot acest timp ( 10 ani ) de sume de bani de care eu nu am avut stiinta . Am incercat sa sting acest litigiu intr-un mod amiabil , dar nu am reusit sa ajung la nici un consens. Sunt constransa in aceasta situatie sa rezolv totul cu ajutorul legii . Rugamintea mea pentru voi este sa-mi spuneti care sunt pasii procedurali si eventual schema legala in aceasta situatie . Cu respect astept raspuns !