avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum intru in posesia actului de proprietate a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum intru in posesia actului de proprietate a unui imobil ?

Buna ziua !
Am și eu următoarea situație : am făcut partaj voluntar la notar , act din care reiese ca eu sunt proprietarul apartamentului respectiv , imediat după , am plecat din țara , iar acum când m-am întors as dori sa vând apartamentul , însă nu am actul de proprietate . Are cineva idee de unde îl pot scoate , cine și in urma a ce acte imi poate elibera acest act ?
Va mulțumesc anticipat !
Mergeti la biroul notarial unde ati facut partajul si solicitati eliberarea unui duplicat al acelui document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare acte proprietate ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Situatia este urmatoarea, eu detin un apartament proprietatea personala dobandit prin contract v-c de la alta persoana, care a fost platit de o ... (vezi toată discuția)
fosta sotia ascunde actul de proprietate al apartamentului comun, punandu ma in imposibilitatea de a mi preschimba cartea de identitate bantas bantas Fosta sotie( suntem divortati, dar nu am efectuat partajul dupa divort) a ascuns actul de propritate al apartamentului comun. Mi s a refuzat eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)