si ma ia in seama daca sun si dupa amiaza la jandarmerie,iar daca vin, am auzit ca nu deschid usa(mi-a spus o vecina)cei cu pricina, cand vad astfel de organe! cu privire la faptul ca trebuie sa fiu si eu de fata e greu, e cam dificil mi-e teama sa nu-mi faca vreun rau, cand ies a doua zi sa ma duc la servici!trebuie sa fac ceva, nu-i mai suport,nu-mi vine sa intru in casa!
multumesc!
am o problema cu 2 baietasi care stau deasupra mea(etajul2), dau muzica la maxim in fiecare zi, de dimineata pana seara, cred ca e lasata deschisa chiar daca pleaca, e atat de tare, incat ”tremura” si geamurile, dar la 10 seara e inchisa! e groaznic, nu poti dormi dupa amiaza, nu poti invata,absolut .e groaznic! am sunat la politie si mi s-a zis ca daca nu e zgomot dupa 10 seara nu pot face nimic!isi bat joc de oameni, de toti vecinii!iar proprietarului nu-i pasa!dati-mi un sfat! va rog! multumesc!
Buna ziua! am si eu aceeasi problema cu vecinii, stau la etajul1, ei la 2,mai exact intr-o garsoniera ce au inchiriat-o! asculta muzica, se cearta, e un haos total acolo, cat sunt la servici nu-i problema, dar cand ajung acasa , parca nici nu-mi vine sa mai intru in casa, pana la 01:30 noaptea asculta muzica,cateodata! uimitor e ca nimeni nu si-a pus problema, au tacut de frica , ca-s tigani!n-am indraznit nici eu sa sun la politie, mai mult pentru ca politia cand ajunge, spune exact cine a facut reclamatia, precum si unde sta acesta,oare nu-s confidentiale?si daca se intampla asa, nu prea mai am curaj sa ies la 6 dimineata pe usa! dar nu mai rezist, nu mai pot sa indur! mi-ati putea da va rog, un sfat!