avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tot vecinii...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tot vecinii...

Buna ziua! am si eu aceeasi problema cu vecinii, stau la etajul1, ei la 2,mai exact intr-o garsoniera ce au inchiriat-o! asculta muzica, se cearta, e un haos total acolo, cat sunt la servici nu-i problema, dar cand ajung acasa , parca nici nu-mi vine sa mai intru in casa, pana la 01:30 noaptea asculta muzica,cateodata! uimitor e ca nimeni nu si-a pus problema, au tacut de frica , ca-s tigani!n-am indraznit nici eu sa sun la politie, mai mult pentru ca politia cand ajunge, spune exact cine a facut reclamatia, precum si unde sta acesta,oare nu-s confidentiale?si daca se intampla asa, nu prea mai am curaj sa ies la 6 dimineata pe usa! dar nu mai rezist, nu mai pot sa indur! mi-ati putea da va rog, un sfat!
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 10:15, 26 Decembrie 2009
Pai alte solutii in afara de reclamatia la politie nu aveti. Eventual, dupa ora zece, in timp ce ei asculta muzica sa sunati la 112 si in timp ce vorbiti dvs sa se auda muzica. si poate vin mai repede. Da, numele reclamantului nu trebuie divulgat.
va multumesc!
in primul rand anuntati in scris presedintele,in timpul "orgiilor" mergeti la usa lor impreuna cu presedintele, administratorului si cativa vecini,indiferent de rezultat faceti un proces verbal in care sa mentionati cele constatate,urmatorul pas mergeti cu acel proces verbal la politia de proximitate,ultimul pas in tribunal cu dovezile.
In ultimul timp vad ca s-au inmultit acele "orgii" de apartament,daca stam cu mana in san nu vom rezolva nimic,legile sunt facute pentru a fi respectate nu incalcate.
@anesdora succes in ceea ce va-ti intreprinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini care nu au ce face!!! camybya camybya Buna ziua, Am si eu probleme foarte mari legate de vecina de sub mine. D-na are in jur de 60 de ani, este necasatorita si are un baiat de 28 de ani care nu ... (vezi toată discuția)
Vecin recalcitrant cristinaanghel cristinaanghel Buna ziua , As vrea sa va intreb ce pot sa fac din punct de vedere juridic in cazul in care vecinul de deasupra mea vine la mine la usa sa-mi spuna sa dau ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)