As vrea sa va intreb ce pot sa fac din punct de vedere juridic in cazul in care vecinul de deasupra mea vine la mine la usa sa-mi spuna sa dau muzica mai incet ( mentionez ca era ora 12 ziua cand s-a intamplat sa dau muzica mai tare) , mi se adreseaza cu apelativul " fa" iar in momentul in care i-am inchis usa a inceput sa dea cu pumnii in usa mai sa mi-o darame si sa tipe in toata scara , aducandu-mi fel si fel de injurii , pot sa ma duc la politie sa fac o plangere , m-ar lua cineva in seama?
Nu credeti ca inainte de a ajunge la o rezolvare juridica ar trebui sa va intelegeti cu vecinul? Dv. dati muzica mai incet - chiar daca e ziua la 12 se poate presupune ca el nu vrea s-o asculte sau ca nu-i place - iar el nu va mai da cu pumnul in usa..... :)
................
Chiar daca ascultati muzica in spatiul privat decibelii ajung si in spatiul lui privat, deranjandu-l.
In mod normal trebuia sa va cereti scuze de la vecin si sa dati muzica mai incet. Dar noi nu stim daca dv l-ati deranjat pe vecin pentru prima data sau acest lucru s-a intamplat de mai multe ori si omul n-a mai rezistat la stresul creat de muzica.
Poate mai puteti repara ceva si de-acum inainte.
Daca totusi considerati ca a avut o atitudine jignitoare si disproportionata fata de deranjul creat de muzica dv, puteti sa faceti o sesizare la politie. Va fi invitat acolo si poate pe viitor o sa se comporte civilizat.