avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin recalcitrant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin recalcitrant

Buna ziua ,

As vrea sa va intreb ce pot sa fac din punct de vedere juridic in cazul in care vecinul de deasupra mea vine la mine la usa sa-mi spuna sa dau muzica mai incet ( mentionez ca era ora 12 ziua cand s-a intamplat sa dau muzica mai tare) , mi se adreseaza cu apelativul " fa" iar in momentul in care i-am inchis usa a inceput sa dea cu pumnii in usa mai sa mi-o darame si sa tipe in toata scara , aducandu-mi fel si fel de injurii , pot sa ma duc la politie sa fac o plangere , m-ar lua cineva in seama?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:44, 24 Ianuarie 2010
Nu credeti ca inainte de a ajunge la o rezolvare juridica ar trebui sa va intelegeti cu vecinul? Dv. dati muzica mai incet - chiar daca e ziua la 12 se poate presupune ca el nu vrea s-o asculte sau ca nu-i place - iar el nu va mai da cu pumnul in usa..... :)
................
Chiar daca ascultati muzica in spatiul privat decibelii ajung si in spatiul lui privat, deranjandu-l.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
elga50, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
In mod normal trebuia sa va cereti scuze de la vecin si sa dati muzica mai incet. Dar noi nu stim daca dv l-ati deranjat pe vecin pentru prima data sau acest lucru s-a intamplat de mai multe ori si omul n-a mai rezistat la stresul creat de muzica.
Poate mai puteti repara ceva si de-acum inainte.
Daca totusi considerati ca a avut o atitudine jignitoare si disproportionata fata de deranjul creat de muzica dv, puteti sa faceti o sesizare la politie. Va fi invitat acolo si poate pe viitor o sa se comporte civilizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu locatari, jigniri Andreea1816 Andreea1816 Buna, am ceva probleme cu vecinii de bloc, stau cu un etaj mai sus decât mine, problema sta in felul următor,la noi in bloc programul de liniște este de la ... (vezi toată discuția)
Vecin asculta muzica intre orele 18-21 on64 on64 Buna ziua. Am o problema cu un vecin de bloc care asculta muzica, aceasta auzindu-se si la mine in camera, nu foarte tare, insa pe mine ma deranjeaza. Nu ... (vezi toată discuția)
Protejarea familiei Victor irinel Victor irinel Buna ziua..am o intrebare..ce trebuie sa fac in cazul in care un vecin de bloc vine cu ton ridicat la sotia mea si zice sa fac ceva cu copilu ca il deranjeaza ... (vezi toată discuția)