avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... protejarea familiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

protejarea familiei

Buna ziua..am o intrebare..ce trebuie sa fac in cazul in care un vecin de bloc vine cu ton ridicat la sotia mea si zice sa fac ceva cu copilu ca il deranjeaza ziua in amiaza mare ca mai alearga si el prin casa..copilul are 4 ani si sotia este gravida in 8 luni..este normal sa vina sa bata cu pumnii in usa si sa ridice tonul la o femeie gravida si de fata cu un copil de 4 ani?eu sunt plecat si nu pot sa imi spun punctul de vedere...ce trebuie sa fac..multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 23 Mai 2017
In acelasi timp va intrebati ce trebuie sa faceti cu sotia si copilul care face deranj?

Noi, aici pe forum, nu putem sti ce se intampla la dv. acasa, dar nu credeti ca fiecare parte are cate ceva de facut in problema asta?
In momentul in care v-ati materializat interesul si responsabilitatea de a locui in imobil de locuit in comun,automat va revin drepturi si obligatii-legal prevazute
Printre obligattii este si acea de a asigura linistea
In imobilele de locuit in comun,locuiesc locatari de diferite varste,cu diferite activitati personale si profesionale,cu diferite afectiuni ,inclinatii,sensibilitati sau chiar ciudatentii
Pot exista locatari care iubesc muzica,motiv pentru care asculta muzica sau chiar exerseaza cand au timp-la volum care deranjeaza vecinii,
Alti locatari pentru a-si asigura traiul inteleg sa repare incaltaminte -lucru care deranjeaza vecinii
Sunt unii vecinii care inteleg ca traiul in bloc,impune intelegere si toleranta,altii care sunt indiferenti la regulile de respectat
In cazul dv,este necesar sa desfasurati demersuri pentru a ajunge la un dialog civilizat cu vecinul,eventual sa asigurati o izolare fonica a zonei unde se joaca copilul dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! aam nevoie de un raspuns concret, bazat pe prevederile ... Lucian8479 Lucian8479 Buna seara! AAm nevoie de un raspuns concret, bazat pe prevederile legii in vigoare, referitor dreptul de a exersa / canta la un instrument muzical, intr-un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii cristinavan cristinavan Sunt amenintata de proprietara unui apartament situat la demisol in blocul in care m-am mutat de curand ca ma va da in judecata pentru ca imi spal zilnic ... (vezi toată discuția)
Muzica prea tare? yoyoyoo4u yoyoyoo4u Buna ziua, am o problema cu vecinii in sensul ca ii imi trimite politia acasa ori de cate ori ma uit la un film la 5 dupa-amiaza de exemplu, cu motivul ca se ... (vezi toată discuția)