avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate Liciu Daniel

Activitate Liciu Daniel

Buna ziua,

am intarziat cu plata unei datorii pentru un curs de lb engleza la distanta. Dupa ce am primit notificarea din partea furnizorului, am procedat la efectuarea platii, fiind contactat in paralel si de o firma de recuperare creante, soldul restant era de 56 de lei, dar cu penalizari am ajuns la 76. Am platit intreaga suma, am trimis confirmarea platii prin e-mail catre ambele entitati, insa nu primesc nici un raspuns. Ma puteti ajuta cu un sfat? ce este de facut mai departe?
Va multumesc,
Daniel
Răspuns la discuția EOS KSI cesiune CONNEX
ideea este ca eu chiar am platit, dar nu pot sa pastrez o chitanta 7 ani, ma deranjeaza insa aspecte legate de relatia acestei multunationale cu clientii si de faptul ca eu trebuie sa dovedesc dupa atata timp ca am platit, ei nu au istoric decat de 3 luni incoace. adica cele 7 telefoane pe care le-am dat.
Buna ziua,

undeva prin 2006-2007 am efectuat o plata catre EOS KSI reprezentand o creanta cesionata de CONNEX in valoare de circa 98 de lei. Acum 3 luni dupa circa 7 ani primesc notificare de la EOS KSI ca am restanta pe acelasi contract dar suma este diferita binenteles circa 337 de lei; am discutat la banca insa dau si dansii din umeri spunand ca nu stiu prea multe detalii, este foarte dificil de cautat in arhiva. Ce este de facut?

Cu stima,

Daniel Liciu