avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refuz confirmare plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refuz confirmare plata

Buna ziua,

am intarziat cu plata unei datorii pentru un curs de lb engleza la distanta. Dupa ce am primit notificarea din partea furnizorului, am procedat la efectuarea platii, fiind contactat in paralel si de o firma de recuperare creante, soldul restant era de 56 de lei, dar cu penalizari am ajuns la 76. Am platit intreaga suma, am trimis confirmarea platii prin e-mail catre ambele entitati, insa nu primesc nici un raspuns. Ma puteti ajuta cu un sfat? ce este de facut mai departe?
Va multumesc,
Daniel
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:25, 8 Iunie 2016
Trebuie sa asteptati sa vedeti ce se intampla, daca continua executarea silta formulati contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta aferenta unui contract de credit neachitat cimpeancecilia cimpeancecilia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, indrumari legale cu privire la achitarea unui contract de credit pentru care sunt presata de KRUK Romania SRL - ... (vezi toată discuția)
Sistem de penalitati popem popem Buna seara Asociatia de proprietari nu are sistem de penalizare propriu , dar la o restanta de ... (vezi toată discuția)
Restanta servicii telefonie mobila/somatie societate recuperari creante eneyonut eneyonut Buna dimineata, Am o mica problema cu o factura [ furnizor]In luna Martie 2011 mi sa terminat perioada contractuala cu [furnizorul]. Mi-am facut cerere de ... (vezi toată discuția)