avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EOS KSI cesiune CONNEX
Discuție deschisă în Executare silită

EOS KSI cesiune CONNEX

Buna ziua,

undeva prin 2006-2007 am efectuat o plata catre EOS KSI reprezentand o creanta cesionata de CONNEX in valoare de circa 98 de lei. Acum 3 luni dupa circa 7 ani primesc notificare de la EOS KSI ca am restanta pe acelasi contract dar suma este diferita binenteles circa 337 de lei; am discutat la banca insa dau si dansii din umeri spunand ca nu stiu prea multe detalii, este foarte dificil de cautat in arhiva. Ce este de facut?

Cu stima,

Daniel Liciu
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 19:48, 13 August 2024
Nu platiti nimic.
Chiar daca exista, creanta s-a prescris de foarte mult timp.
ideea este ca eu chiar am platit, dar nu pot sa pastrez o chitanta 7 ani, ma deranjeaza insa aspecte legate de relatia acestei multunationale cu clientii si de faptul ca eu trebuie sa dovedesc dupa atata timp ca am platit, ei nu au istoric decat de 3 luni incoace. adica cele 7 telefoane pe care le-am dat.

Bună ziua,
Asemănător am pățit și eu doar ca au trecut 15 ani,ce ați mai făcut?
Liciu Daniel a scris:

Buna ziua,

undeva prin 2006-2007 am efectuat o plata catre EOS KSI reprezentand o creanta cesionata de CONNEX in valoare de circa 98 de lei. Acum 3 luni dupa circa 7 ani primesc notificare de la EOS KSI ca am restanta pe acelasi contract dar suma este diferita binenteles circa 337 de lei; am discutat la banca insa dau si dansii din umeri spunand ca nu stiu prea multe detalii, este foarte dificil de cautat in arhiva. Ce este de facut?

Cu stima,

Daniel Liciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefonica Hariston Hariston Am avut un abonament la Connex in anul 2000 si a fost in derulare doar 5 luni , pana cand am primit o factura destul de mare ptr mine si din acel moment nu am ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)