avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factura telefonica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factura telefonica

Am avut un abonament la Connex in anul 2000 si a fost in derulare doar 5 luni , pana cand am primit o factura destul de mare ptr mine si din acel moment nu am mai platit nimic. Dupa un timp ,mai exact din 2012 primesc tot felul de mesaje de la EOS KSI si chiar o notificare de la un cabinet de avocat in data de 14.01 2013 prin care mi se spune ca vor efectua ,,orice act necesar ptr indeplinirea EXECUTARII SILITE''. Pana azi nu s-a mai intamplat nimic ,cand au inceput sa sune iarasi de la EOS KSI.
S-a prescris aceasta datorie? ce sa fac?:sorry:
stati linistit ca s-a prescris de mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pascuaurelia pascuaurelia Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac! In 2004 am facut un abonament la Connex la care se pare ca nu am achitat o factura ( din 2004),nu mai ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)