avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutor

Buna ziua,

va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac!

In 2004 am facut un abonament la Connex la care se pare ca nu am achitat o factura ( din 2004),nu mai stiu nimic de acel abonament,facturile imi veneau la o alta adresa,acum m-am pomenit acasa cu o notificare de la o firma de recuperari EOS KSI Romania cum ca as avea de plata de 4 ori valoarea facturii,ma ameninta si-mi vorbesc foarte urat,le-am solicitat in scris niste acte si au refuzat sa mi le trimita,continua sa ma contacteze si sa ma hartuiasca....ce e de facut? au trecut 8 ani?!!

Cu deosebita stima,

Pascu Aurelia
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:03, 27 Iulie 2012
Stati linistita. Daca a trecut mai mult de 3 ani de la scadenta facturii, drpetul lor de a cere executarea silita a obligatiei de plata este prescris. Nu va pot face nimic.
Daca va suna cereti-le sa va dea in judecata si sa nu va mai sune ca nu vor primi nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefonica Hariston Hariston Am avut un abonament la Connex in anul 2000 si a fost in derulare doar 5 luni , pana cand am primit o factura destul de mare ptr mine si din acel moment nu am ... (vezi toată discuția)
In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)