la noi in bloc, cei cu centrala, dupa ce si au pus centrale, nu au mai platit nici un procent, mi se pare si mie cam aiurea sa plateasca ei ceva, ca le trec tevile prin apartament
Mie nu mi se pare normal ce ai spus tu, legal si moral ar fi ca cei cu centrala sa plateasca pentru partea comuna (tevile care le traverseaza apartamentul). Sa iti dau un exemplu. Locuiesc intr-un bloc cu 9 etaje in care doar 6 suntem fara centrala si s-a hotarat in mod abuziv ca doar cei fara centrala sa suporte cheltuielile termice. Astfel pentru o camera (un calorifer - am repartitoare pe calorifere) cat am incalzit pana acum a venit caldura in valoare de 400 RON pentru luna noiembrie. Am fost la firma care facureaza agentul si mi-au spus ca am de platit asa de mult pentru ca peste 50% din facutura sunt pierderile pe parte comuna.
Puteti sa imi spuneti exact care e legea (poate indicati si articolul) care demostraza ca e un gest abuziv din partea administratorului de a imparti factura agentului termic astfel. Nu inteleg de ce unii se zgarcesc sa plateasca 15 sau 20 RON (poderea corespunzatoare celor cu centrale) desi sunt obligati prin lege. Acei oameni nu sunt adevarati vecini daca ajungi sa nu iti mai pese de altii. Daca era invers situatia cum v-ati fi simtit.
Sarbatori fericite.