Pana nu se incheie procesul ai dreptul sa conduci cu dovada ce se va prelungi la fiecare 30 de zile. meri la politie , la cercetari penale apoi la parchet , dupa care la politia rutiera judeteana sau B.P.R. Bucuresti.
Nici prin cap sa nu-ti treaca sa conduci in alt stat fara permis ! sau cu permisul suspendat in Ro. La un eventual control, voit sau la intamplare, este foarte usor sa constate ca ai permisul suspendat in statul de domiciliu. Ai grija , in majoritatea tarilor legile sunt mult mai aspre si mai facil de aplicat decat la noi. Autoritatile manifesta eficienta maxima in aplicarea legii ! Ajungi la inchisoare mult mai repede !
Bunaziua. Am o intrebare referitor la taxa de prima inmatriculare impusa abuziv de statul roman. Am auzit ca la Cluj s-a reusit ca printr-o hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus inmatricularea autoturismului fara plata acestei taxe. cazul nu este singular, deja sunt cateva sute de procese pe rolul instantelor. Va rog sa-mi spuneti cam cat dureaza un astfel de proces, costul total unui astfel de proces si sansele de reusita avand in vedere ca exista atat temei legal cat si precedent. Va multumesc.