Multumiri pt info.
Ma gandeam doar ca ar putea fi gasita si pe net, dar ca nu caut eu cum trebuie...
Buna seara,
as avea nevoie urgent de textul legii 265 din iulie 1947.
Site-urile cu legislatie pe care le-am gasit nu o includeau, ori aveau accesul conditionat de afilieri sau etc.
M-ati putea ajuta, va rog mult?
Stimata Doamna,
aveti perfecta dreptate in ceea ce sugerati, insa dat fiind ca prietenul meu are nevoie, pare-se, de un anumit! gen de marturie, in momentul de fata prezenta mea intr-un eventual proces ar folosi mai curand acuzarii, si ar prejucidia amicitia noastra. Asta pe de o parte; pe de alta parte, gandind la rece, pe mine m-ar tara intr-o situatie dificila, pt ca serviciul imi impune sa calatoresc mult prin tara. Procese, termene, obligatia de a fi la ora h in locul x...in conditiile in care nu vad ce ar duce nou declaratia mea. De aici retinerea pe care o am...
Cat despre afirmatia Dvs. cum ca as sti exact ce s-a intamplat...tot ce am auzit a fost zgomotul impactului, si initial am crezut ca e vorba de o alta masina. Totul s-a petrecut foarte repede, amicul meu a sunat la Politie si la Salvare, iar pe mine m-a trimis sa-i anunt voalat familia...Era multa lume in zona, pt ca el parcarse intre niste blocuri, deci au mai fost martori...Probabil prima mea intrebare in Forum nu a fost prea clara..intrebam, practic, daca mi se poate intampla ceva, ca martor, 1. pt ca nu am ramas atunci acolo, sa declar Politiei ce am auzit, si 2., in cazul in care m-ar chema la proces.
Inca o data, multumiri pt raspunsuri!
Va multumesc mult pt raspunsul atat de prompt!
Sper sa nu fie cazul sa revin pt noi clarificari pe tema asta, insa totul depinde de evolutia victimei...iar din ce mi-ati spus, si de decizia prietenului, care ma tot suna cu intrebari de genul "Nu-i asa ca ....?", in speranta ca voi spune ce vrea sa auda... #-o
Ceea ce, in lumina comentariului Dvs., nu e de prea bun augur...
Craciun fericit si o noapte linistita!
Buna seara,
Recent am fost martorul unui accident rutier, eram in mashina unui prieten shi pe cand incerca sa parcheze, a lovit cu spatele un trecator. Amicul a ramas sa ashtepte Politzia, iar eu am plecat. Pot fi citat la un eventual proces? Care sunt, obligatziile mele in momentul de fatza, dat fiind ca inafara de zgomotul impactului, nu ash putea oferi alte informatzii? La ce...surprize ma pot ashtepta?
Daca ar putea cineva sa-mi dea un raspuns, v-ash fi foarte recunoscator, deshi in plin Craciun nu shtiu cata lume are ragaz sau chef pt asha ceva...
Va multzumesc mult