avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate andrei1985

Activitate andrei1985

Discuție lovire
buna . ma numesc andrei , am 24 de ani si sunt din timisoara .
in jurul orei 5 dimineata m a sunat fratele meu , motivul fiind ca a fost batut intr un club de net . m am trezit m am imbracat si dupa ce m am hotarat ca decat sa ma duc cu o bata de baseball mai bine ma duc cu el la politie , am plecat sa ma intalnesc cu fratele meu. am fost impreuna la o sectie de politie , de unde am fost trimisi la o alta sectie. dupa ce am ajuns ni s a spus ca trebuie sa scoatem un certificat medico legal si ni s a dat si o adresa , orarul fiind intre luni si vineri de la 11 la 13 , sau cel putin asa ni s a spus.
in jurul orei 6 dimineata am plecat inapoi spre clubul de net unde fratele meu i si uitase lasase geaca.in jurul orei 6.15 a aparut si persoana respectiva impreuna cu 3 indivizi intreband cine a fost la politie.
m am indreptat spre el si i am zis ca eu am fost si ne am certat putin pana ce a sarit si la mine si m a lovit. fratele meu care se afla in spatele lui l a tinut l a fel facand si prietenii lui cu mine. dupa mai multe injuraturi si amenintari , din partea lui s a calmat vazand ca nu poate mai poate face nimik si a plecat impreuna cu prietenii lui sunand un amic si amenintand ca se intoarce si ,,ma taie,, .
la 2 minute am plecat si eu impreuna cu fratele meu catre casa.
vreau sa precizez ca in clubul respectiv de net sunt camere video si toata fapta a fot filmata. inca nu am fost la medicul legist fiind sambata , si probabil cand o sa merg nu o sa fie nici o zi de spitalizare pe motiv ca nu avem nici unul dintre noi vanatai sau alte leziuni. si mai vreau sa precizez si ca baiatul respectiv nu e la prima abatere , in urma cu 2 respectiv 3 saptamani intamplandu se la fel dar cu alti baieti .
dupa cum vedeti nu este nimik grav motivul pt care eu vreau sa stiu ce pot sa fac este pentru a l linisti pe respectiv , si pt a i face fratelui meu mai mic dreptate.
va multumesc pt timpul acordat si sper sa aveti un raspuns pt mine. sarbatori fericite.