avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate romis

Activitate romis

Răspuns la discuția distrigaz
Buna dimineata,ce facem cu obligativitatea de a curata cosurile de fum cu o firma agreata de distrigaz la revizie, cand revizia pe 2 ani ar fi 115 lei si cosarii autorizati dupa ce am dat nu-s cate telefoane sa aflu oferta ma pus pe gandit: de la 300 la 700 de lei au putut sa ceara pentru scuturat 2 cosuri ,care oricum sunt scuturate de mine,dar de autorizatia se vinde scump :(
Răspuns la discuția rca
va multumesc,am luat legatura cu altcineva de la ASTRA si astept sa-mi trimita lista de serviceuri pe ymail si pt documentul de introducere in reparatie trebuie sa-l vad iar pe inspectorul de daune

Discuție rca
pe 23 12 2009 am avut o mica lovitura la usa sofer de catre cineva care adat cu spatele si m-a lovit ,am fost la Astra si am am facut actele amiabil si mi-a dat decat o carte de vizita de la un service (pe care nu l-am gasit pe net de serios ce ie) cu toate insistentele mele sa-mi dea un service agreat si de dacia eu avand un logan ,nu a vrut sa-mi arate o lista de serviceuri zicandu-mi ca nu are decat cartea de vizita dela serviceul respectiv. Nu trebuia sa-mi dea un nr. de inregistrare sau si o alta foaie de la ASTRA? Ce pot sa fac sa ma duc la un service agreat si de dacia?