pe 23 12 2009 am avut o mica lovitura la usa sofer de catre cineva care adat cu spatele si m-a lovit ,am fost la Astra si am am facut actele amiabil si mi-a dat decat o carte de vizita de la un service (pe care nu l-am gasit pe net de serios ce ie) cu toate insistentele mele sa-mi dea un service agreat si de dacia eu avand un logan ,nu a vrut sa-mi arate o lista de serviceuri zicandu-mi ca nu are decat cartea de vizita dela serviceul respectiv. Nu trebuia sa-mi dea un nr. de inregistrare sau si o alta foaie de la ASTRA? Ce pot sa fac sa ma duc la un service agreat si de dacia?
Insistati sa va dea lista service-urilor agreate de asigurator. Mai exista posibilitatea de a va repara autoturismul platind dvs. costul reparatiei pe care ulterior s-o recuperati de la asigurator. Este o cale mai anevoioasa.
Succes!!!
Trebuia sa primiti un proces verbal de constatare avarii, intocmit de inspectorul asiguratorului, cu care puteati sa mergeti la orice service (agreat sau nu), iar dupa intocmirea devizului de reparatie, sa solicitati asiguratorului,acceptul de plata (in scris), completand si cererea de despagubire pentru suma din deviz.
va multumesc,am luat legatura cu altcineva de la ASTRA si astept sa-mi trimita lista de serviceuri pe ymail si pt documentul de introducere in reparatie trebuie sa-l vad iar pe inspectorul de daune