avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate mirela_adam

Activitate mirela_adam

Am descoperit,in urma unor masuratori,ca,din 3300 mp de teren,au disparut 2000 mp.Nu se stie cum.Am cerut de la primarie planul parcelar al zonei,mi s-a dat unul destul de vechi (se pare ca nu prea-l actualizeaza pe masura ce terenurile isi schimba proprietarii).Acolo totul este corect,in schimb,fizic,in teren,nu au loc toate terenurile din zona.Am nevoie de un expert cadastrist judiciar care sa faca o expertiza,sa pot afla cine a gresit,si sa-l actionez in instanta.Poate sa-mi spuna si mie cineva ce tarife au expertii cadastristi judiciari? Asta ca sa stiu daca am putere financiara sa merg mai departe.
Va multumesc!
Am terminat Liceul Sanitar in 1993,am lucrat ca sora medicala aproape 3 ani. Am facut jumatate de an din cursurile de echivalare la asistenta,pe care le-am intrerupt ca am plecat in strainatate(am platit si jumatate din taxe ).As vrea sa stiu daca,in afara de postliceala,as mai avea vreo posibilitate de echivalare la asistenta(examen,reluarea cursurilor,daca se mai poate,orice).Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Am mare nevoie sa stiu ce trebuie sa fac.
Multumesc anticipat si Sarbatori fericite!!!!!!!!!!