avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... metamorfoza "sora medicala"-"asistent medical"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

metamorfoza "sora medicala"-"asistent medical"

Am terminat Liceul Sanitar in 1993,am lucrat ca sora medicala aproape 3 ani. Am facut jumatate de an din cursurile de echivalare la asistenta,pe care le-am intrerupt ca am plecat in strainatate(am platit si jumatate din taxe ).As vrea sa stiu daca,in afara de postliceala,as mai avea vreo posibilitate de echivalare la asistenta(examen,reluarea cursurilor,daca se mai poate,orice).Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Am mare nevoie sa stiu ce trebuie sa fac.
Multumesc anticipat si Sarbatori fericite!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: mhlnedelcu , utilizator 02:40, 29 Decembrie 2009
Ai doua variate incepi cursurile la o scoala postliceala de asistenti medicali de 3 ani sau te inscri la o fac de asistenti medicali, din anul1 .Nu se mai fac cursuri de echivalare , deoarece nu sunt recunoscute de UE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)
In legatura cu legislatia sanitara MingaOlimpia MingaOlimpia Buna seara, sunt absolventa a liceului sanitar Constanta, promotia 1987. Lucrez la Sanatoriul Balnear Techirghiol din 1991, ca sora medicala BFT. Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta mancipri mancipri Eletrician angajat de 9 ani intr-o firma de stat (bugetar). Fiind proaspat absolvent de facultate, a depus la serviciul personal diploma de licenta. Mentionez ... (vezi toată discuția)