avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In legatura cu legislatia sanitara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In legatura cu legislatia sanitara

Buna seara, sunt absolventa a liceului sanitar Constanta, promotia 1987. Lucrez la Sanatoriul Balnear Techirghiol din 1991, ca sora medicala BFT. Am obtinut principalul in sora medicala in anul 2006. In anul 2011 m-am echivalat ca asistent BFT. Examenul de principal l-am dat cu asistentele si cu tematica pentru asistente,deoarece in perioada aceea la examen eram singura sora medicala. Odata cu echivalarea de asistenta ,dreptul de principal mi-a fost eliminat, si in prezent figurez ca asistent BFT. M-am echivalat ca asistenta prin 3 ani de postliceala BFT.
E normal ca titlul de principal de sora medicala sa nu se transfere la asistent medical ?
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2015
MingaOlimpia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 2 Septembrie 2015
Perioada lucrata ca sora medicala nu poate fi echivalata cu o perioada lucrata ca asistenta medicala. Dvs doar v-ati echivalat studiile de sora medicala cu cele pentru asistenta medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)
Metamorfoza "sora medicala"-"asistent medical" mirela_adam mirela_adam Am terminat Liceul Sanitar in 1993,am lucrat ca sora medicala aproape 3 ani. Am facut jumatate de an din cursurile de echivalare la asistenta,pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)