avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate muncitorul srl

Activitate muncitorul srl

Răspuns la discuția Dauna auto totala.
Vin cu date noi, am primit de la asigurator oferta de 8100 lei și epava, sau maxim 10700 lei cu reparații în service autorizat cu facturi și deviz.Este corecta aceasta oferta? Service renault spune ca nu mă încadrez cu 10700 sa o repar.Multumesc.
Răspuns la discuția Dauna auto totala.
Mulțumesc frumos pentru ajutor, am nevoie de un sfat , o suma ,măcar orientativa , nu vreau sa fiu păcălit de cei de la asigurări, am citit destule despre ce fac asiguratorii în caz de dauna totala.
Bună ziua, va rog frumos sa mă ajutați cu un calcul pentru dauna totala la un Renault symbol 1,5 dci, 2007,99320 km, full option.
Mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pentru ajutor.
Discuție Mostenire
Buna dimineata,va rog pentru un sfat privind problema pe care o voi descrie mai jos.Sotia mea este singurul urmas direct al socrilor mei ,fratele ei decedand in urma cu 8 ani.In urma fratelui au ramas 2 copii,baiat si fata,ambii plecati in Italia si respectiv fata in Anglia.Acesti nepoti si mama lor nu au mai contactat batranii decat telefonic cand si cand,grija lor ramanand pe sotia mea si respectiv pe mine,cheltuieli ajutor,timp pierdut.La un moment dat am avut o discutie cu socrii mei aratand avantajul de a face acte de mostenire pe sotia mea,pentru a ramane compacta gospodaria de la tara.M-au refuzat intr-un mod dur,ceea ce m-a pus pe ganduri.
Acum va rog sa imi spuneti ce drepturi mai are sotia mea daca socrii mei fac acte cu alta persoana fizica sau juridica ,respectiv donatie catre biserica din localitate,si daca pot afla cumva daca acest lucru a si fost facut.
Multumesc anticipat celor ce ma vor ajuta.
multumesc ,o seara placuta
dar,o scrisoare medicala de la medicul de medicina muncii poate fi luata in considerare?
multumesc
programul de lucru se respecta,eu doar de orele suplimentare voiam sa stiu.
multumesc
Buna ziua ,am nevoie de o informatie privind programul de lucru pentru bolnavii cronici ,respectiv lege ,articol,privind acest interval si daca sunt scutiti de ore suplimentare.Va multumesc