avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna auto totala.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna auto totala.

Bună ziua, va rog frumos sa mă ajutați cu un calcul pentru dauna totala la un Renault symbol 1,5 dci, 2007,99320 km, full option.
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:16, 28 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Calculul solicitat de dvs. nu se poate efectua in cadrul unui forum. Adresati-va unui expert tehnic judiciar auto.
Mulțumesc frumos pentru ajutor, am nevoie de un sfat , o suma ,măcar orientativa , nu vreau sa fiu păcălit de cei de la asigurări, am citit destule despre ce fac asiguratorii în caz de dauna totala.
Vin cu date noi, am primit de la asigurator oferta de 8100 lei și epava, sau maxim 10700 lei cu reparații în service autorizat cu facturi și deviz.Este corecta aceasta oferta? Service renault spune ca nu mă încadrez cu 10700 sa o repar.Multumesc.
In principiu este corect. Asupra Asupra cuantumului despagubirii se poate discuta numai pe baza unui deviz de reparatie.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul despagubire rca subestimat AleSturza AleSturza Buna seara. Am avut un accident in data de 1.03.2019, un agent constatator al [EDITAT] s-a prezentat in data de 06.03.2019 in vederea constatarii daunelor. ... (vezi toată discuția)
Deviz dauna asigurator tgmm11 tgmm11 As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea acces la devizul dupa care asiguratorul a evaluat cuantumul pagubei.Mi s.a pus la dispozitie doar nota de constatare. (vezi toată discuția)
Despăgubire rca ADR_C ADR_C Bună ziua, O să descriu pe scurt evenimentul și cele întâmplate ulterior. Am fost accidentat destul de tare de un domn care mi-a tăiat calea; ... (vezi toată discuția)