daca la parterul blocului unde este parcarea ,am firma mea si in fiecare zi parcheaza o vecina indioata care imi baga masina aproape in firma ce drepturi am .Nu e o lege prin care orce societare comerciala are dreptul la macar 2 locuri de parcare in fata firmei pentru aprovizionare ??? Va rog frumos sa ma ajutati .I-am propus sa faca schimb cu un vecin mai intelegator care are locul putin mai lateral si care nu prea parcheaza decat seara si nu vrea .Vreau sa imi pot desfasura si eu activitatea si sa nu mai stau cu masina la 2 palme de usa
Ce pot face ajutati-ma cu sfaturi pt ca imi pierd rabdarea cu ea si nu mai o suport .Multumesc astept
buna ziua .Am o problema cu o firma de asigurari Uniqa.in urma unui accident nefericit masina marca bmw touring din decembrie 2001 si mi-a fost avariata pe toata partea stanga. Inspectorul local mi-a spus ca este vorba dupa ce a facut poze ca este dauna totala si a intocmit dosarul .De la bucuresti mi s-a cerut cheia pt verificare la o reprezentanta bmw a nr de km.Am refuzat si am cerut sa imi dea in scris in baza carei legi imi cere aceste lucru. S-a schimbat tactica de tergiversare a lucrurilor si mi s-a spus ca masina arata rau si ca imi ofera 3.330 euro +epava in regie proprie sau 4.000 euro pt repararea la un service desii mi se spusase ca e dauna totala .Am cerut un deviz de calcul la un service si a iesit aproape 30.000 ron .Am cerut Uniqa sa imi precizeze in baza carui calcul mi-a oferit acele sume.Se pare ca trag de timp si incearca sa ma intimideze .Ce sa fac ?Am nevoie de masina pt ca nu imi pot desfasura treaba la servici. Doresc sa cer Uniqa o masina pe timpul perioadei in care nu am masina si ei imi rezolva dosarul pt a incerca sa ii fortez sa se miste mai repede ;este bine acest lucru ? Am facut de asemenea o reclamatie la comisia de asigurari prin care am reclamat faptul ca asiguratorul nu procedeaza conform legii si incearca intimidarea mea ,ba cu cheia sa fie verificata suspectandu-ma ca nu am km reali si am inteles ca nu este nici o lege care sa ma oblige sa fac acest lucru ,ba incercand sa ma intimideze si sa ma amane ca sa accept un pret mai mic pe despagubire .Si de ce imi ofera bani pt reparatie cand masina se incadreaza la dauna totala .Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in acest sens ,pt ca nu stiu cum sa procedez .Va multumesc anticipat
va rog sa mai explicati odata ,,,,,,,am si eu o firma care face comert cu componente de calculator si reparatii calculatoare si am la fel multi clienti persoane fizice.Mentionez ca am dat si bonuri fiscale de pe casa de marcat din dotare dar si factura cu chitanta pe anumite componente de calculator .Este gresit ca am dat la o persoana fizica pe componente de calculator factura si chitanta in loc de factura si bon fiscal ??? as vrea sa mi se precizeze acest lucru .Daca e gresit si am facut aceste lucru dand factura si chitanta la persoana fizica ,care sunt sanctiunile la care sa ma astept ? Sau daca in aceasta perioada nu am avut nici un control si m-am pus la punct dand apoi numai factura si bon fiscal la persoane fizice ,am scapat de amenda ???