Am o problema foarte mare si nu prea stiu ce sa mai fac>Aceasta sta in felul urmator
Am un SRL din 2007 si acum am de incasat facturi restante de peste 2 mld lei X-(
si nu mai pot sa-mi scot bani de la smecheri(diferite firme) In schimb acum am si eu de plata pe la finante din oct 2009 si alte facturi la furnizori total cam vreo 400 milioane>as vrea sa platesc dar nu am cu ce.Ce pot face in aceasta faza:!!!!!!!!! Sa-mi cer lichidarea sau ce pot sa fac Multe di firmele care trebuie sa-mi plateasaca nu au nimic pe ele (eu am vreo 2 masini pe firma dar si daca le vand nu pot sa-mi acoper dat). Daca puteti sa ma ajutati v-as fi recunascator Orice sugesti le asteplt pe adresa mea de mail: brinzeiu_ioan@yahoo.com
Am o problema care ma face sa nu mai pot dormi noptile.
In martie 2009 am dat marfa unei societati de vreo 40000 ron si care nu mi-a mai platit iar acum cu penalitati cu tot are vreo 85000 ron sa-mi dea iar de ei nu mai pot da.Mentionez faptul ca firma respectiva nu este in insolventa iar administratorul ei nu mai este de gasit si asa daca ii dau in judecata odata ce nu are nimic pe firma nu o sa-mi pot recupera bani(daca stiu bine).Asta impreuna cu alti care nu mi-au platit mau facut sa nu mai pot plati si eu acum 2 facturi si nu mai pot sa iau marfa >ce pot sa fac ? Cum pot sami recuperez banii sau ce tre sa fac VA ROG SA-MI RASP CAT MAI REPEDE