avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor

Am o problema foarte mare si nu prea stiu ce sa mai fac>Aceasta sta in felul urmator
Am un SRL din 2007 si acum am de incasat facturi restante de peste 2 mld lei X-(
si nu mai pot sa-mi scot bani de la smecheri(diferite firme) In schimb acum am si eu de plata pe la finante din oct 2009 si alte facturi la furnizori total cam vreo 400 milioane>as vrea sa platesc dar nu am cu ce.Ce pot face in aceasta faza:!!!!!!!!! Sa-mi cer lichidarea sau ce pot sa fac Multe di firmele care trebuie sa-mi plateasaca nu au nimic pe ele (eu am vreo 2 masini pe firma dar si daca le vand nu pot sa-mi acoper dat). Daca puteti sa ma ajutati v-as fi recunascator Orice sugesti le asteplt pe adresa mea de mail: brinzeiu_ioan@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 08:50, 18 Ianuarie 2010
pentru inceput introduceti la instanta o somatie de plata in baza documentelor pe care le detineti. daca in rastimpul procedurii impusa de emitererea de catre instanta a unei somatii de plata, debitorii dv nu inteleg sa-si execute obligatia de plata, treceti la executarea silita a bunurilor din patrimoniul acestora.
Ii dati in judecata pentru plata datoriei. Daca aveti facturi, contracte, veti castiga. Procedura e anevoioasa (se intinde pe o perioada mare de timp). Dupa care, exact cum a zis colegul mai sus urmeaza executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor cu o somatie de plata ...va rog Analore Analore Speta este urmatoarea: Societatea X are un conract Societatea Y, prin care Y se obliga sa ii plateasca niste facturi pe care X le-a platit unui tert, se emit ... (vezi toată discuția)
Contestatie suma executare silita MaximvsTM MaximvsTM Buna ziua! Descriere situatie: Am avut un credit neplatit catre o banca, suma totala de plata 5700 ron+332 chetuieli de executare, cu executare ... (vezi toată discuția)
Refuz plata factura emisa andreea36 andreea36 Buna-Ziua! Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a banilor pentru o factura emisa si acceptata.Detinem o mica firma de constructii si am ... (vezi toată discuția)