avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate MariusMKV

Activitate MariusMKV

Răspuns la discuția Contestare proces verbal
Am fost oprit in localitatea Ograda , jud Ialomita
Am inteles ca la astfel de procese ei nu prea se prezinta rezultand castig de cauza..
Vineri seara in timp ce ma depalasam de la buzau spre constanta am fost oprit de un echipaj de politie si am fost anuntat ca mergeam cu viteza de 131km/h intr`o zona unde era limitare 70km/h. Am ramas fara permis de conducere pentru o perioada de 90 de zile si am primit o amenda de 540 lei ( 270 in 48h ). Stiu sigur ca am avut peste 70km/h dar nu cred ca am avut chiar 131. De suparare nu m`am dus sa`i cer sa imi arate viteza dar stiu ca nu sunt obligati.
Ce ma sfatuiti sa fac ?!
Eu cand am avut probleme cu al meu "vecin" , domnii de la politie mi`au spus ca pot depune plangere in termen de 60 de zile.
Mai exista posibilitatea ca "cimpanzeul" agresor sa isi aduca "maimutele" ca martori. Nu fii atat de increzator in buna credinta a omului. La fel de usor poate sa aduca martori si cand te`a agresat , si poate zice ca tu l`ai agresat pe el. Eu zic sa te pregatesti bine cu martori , sa vorbesti cu ce`i care au vazut toata scena.
Răspuns la discuția Violenta si violarea proprietatii
Multumesc frumos pentru sprijinul acordat. Problema ar fi ca nu prea am dovezi concludente. O fi nebun dar nu e prost.
Cand a intrat in casa era doar soacra mea si bunicul care nu pot sa il pun martor , cand a dat in perete nu a vazut nimeni cu toate ca singura posibilitate ca lovesti acel perete este sa fii in curte la el; iar cu masina nu am martori.
Am dat astazi comanda de un sistem de supraveghere cu doua camere , doar asa as putea sa il prind..
Va multumesc din suflet
Cand s`a facut plangerea am inclus si violarea de domiciliu. Nu inteleg dece pt distrugere
Va multumesc
r.gabi a scris:

Mai mult,daca afectiunile psihiatrice despre care vorbiti sunt constatate si atestate de acte medico-legale,in functie de afectiuni s-ar putea sa nu raspunda penal si in aceasta situatie s-ar complica problemele.

Bunicul care era de fata are paranoia. In ce sens s`ar putea complica problemele ?
Incep prin a va spune La Multi Ani , multa sanatate si un an plin de bucurii si impliniri !!!
Sa incep cu inceputul ; stau la casa si am un vecin care cred ca are ceva probleme psihice. Are prostul obicei sa mai dea "chefuri" , adica scot bexele afara si ei stau in casa. Din cauza acestora a reusit sa isi ia cateva amenzi pt deranjarea linistii publice , in urma reclamatiilor facute de alti vecini. Fiind bolnav cu capul , el a zis ca eu am sunat la politie (CHIAR NU AM SUNAT). Dupa mai multe discutii cu mine si familia mea ( eu locuiesc cu sotia , mama si bunicul ei) au inceput amenintarile la adresa soacrei mele. Mi` a zis ca daca o prinde pe strada o bate de nu se mai ridica de jos , iar soacrei mele ia trimis mesaje pe tel de genul : " chit ca eu ma duc la bulau dar tu intri in pamant" si ca ne da foc la casa.
Acum 2 zile pe seara , pana sa plec cu sotia pana in oras , chiar cadn sa ne urcam in masina , a iesit la poarta si iar a amenintat`o. Nu au trecut 15 de cand am plecat ca ne suna si ne zice ca a intrat nenorocitul peste ea in casa si a batut`o. Am venit politia acasa , am dat declaratii si ne`au indrumat domnii ce sa facem. Partea oarecum proasta este ca am fost la urgente sa scoatem certificat medico-legal dar nu avea semne ( a stiu cum si unde sa dea ). CAnd s`a intamplat toata povestea era de fata doar bunicul care este in varsta de 83 ani si este si putin bolnav psihic.
Pe data de 01.01.2010 pe la 4 dimineata am venit acasa de la petrecerea de revelion; cand am ajuns in fata usii am gasit o bucata de mangal destul de marisor si urma cum a dat cu el in perete. In jurul orelor 14 cand a venit tatal meu pe la mine mi`a zis ca am stopul spart la masina ,care era parcata in fata curtii. Desigur iar telefon la politie si declaratii; dansii mi`au zis ca nu prea am ce face ca nu am martori.
Ce ma sfatuiti sa fac ? Masina este mai putin importanta , imi este frica sa nu intre iar in casa cand eu sunt plecat sau sa faca alte alea...
Va multumesc