avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate mihart_elenacecilia

Activitate mihart_elenacecilia

Casa de pensii in stagiul de cotizare arata ce s-a declarat in declaratia 112
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul la concediu de odihna nu piate fii refuzat mai ales ca de 1 an de zile nu a mai avut concediu! Iar la noi in tara in momentul in care ceri fluturas sau stat de plata esti concediat. Inainte de 2011 ITM verifica statele sa fie semnate de catre salariati sau dovada ca s-a eliberat fluturas. Fiecare salariat are dreptul de a vedea cum i s-a calculat salariul ce retineri are, ce contributii i s-a retinut si cu cate ore figureaza pontat pe o luna de lucru.
Răspuns la discuția sentinta civila dupa recurs
da este irevocabila.
@ freeelis

Acum suntem in 28.02.2013 a trecut un an si 14 zile, iar eu nu am primit inca nici un document ca s-a facut recurs. La curtea de apel cluj nu figureaza nici o modificare din data de 14.02.2012
chiar daca procesul a fost pierdut in 14 februarie 2012? Abia Acum mi-a adus sentinta.
va multumesc. atunci o sa ii comunic liderului de sindicat ca acest proces este pierdut si nu am ce drepturi sa ii calculez.
informatii mai multe in ordonanta 92/2012 (conform ordonantei 92/ 2012 , prima transa de 5 % se plateste in anul obtinerii hotararii judecatoresti definitive).
freeelis a scris:
Sindicatul a pierdut litigiul ...

asta vroiam sa stiu, pentru ca azi mi s-a adus sentinta si liderul de sindicat din scoala zicea sa-i calculez la toti membrii de sindicat drepturile cuvenite din sentinta. Dar daca a pierdut ce drepturi pot eu sa calculez?Alte documente cum ar fi exercitat alta cale extraordinara de atac nu am cunostiinta. sentita aceasta a fost data de curtea de apel cluj.

Pot sa-i comunic liderului de sindicat ca acest proces este pierdut si nu am ce drepturi sa calculez? Va rog sa ajutati.
freeelis a scris:

Da, actiunea formulata a fost respinsa ...

adica a pierdut sindicatul sau a castigat?
Respinge ca neîntemeiată acţiunea formulată reclamantul SLI XX în numele membrilor de sindicat, în contradictoriu cu ceilalţi pârâţi. Decizia este irevocabilă. Dată şi pronunţată în şedinţa publică din 14 februarie 2012. Sa inteleg ca a fost respinsa definitiv si irevocabil actiunea formulata de sindicat?