avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lamurire plata sentinte judecatoresti invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lamurire plata sentinte judecatoresti invatamant

Buna ziua.
Am auzit in ultima vreme pe unii spunand ca in acest an nu se platesc cei 10% din sentintele judecatoresti,fiind amanata plata pentru anul viitor.Eu am cautat pe net si nu am gasit asa ceva.Este adevarat?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaelabalan1975 , utilizator 12:20, 3 Martie 2013
Nu este adevarat, intrucat nu a fost adoptat un act normativ in acest sens ,,,
informatii mai multe in ordonanta 92/2012 (conform ordonantei 92/ 2012 , prima transa de 5 % se plateste in anul obtinerii hotararii judecatoresti definitive).
Era vorba despre amanarea platii pentru anul viitor ...
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in aplicarea unei sentinte definitive si irevocabila candyxxxcandy candyxxxcandy Lucrez intr-o institutie publica si nu reusesc sa inteleg cum sa aplic o sentinta .Pe scurt sindicatele au dat in judecata scoala ca nu am acordat niste transe ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale iulia_n40 iulia_n40 In urma cu doi ani, conducatorul institutiei in care lucrez mi-a retinut abuziv din salariu, incadrandu-ma pe un post inferior.M-am judecat cu institutia si, ... (vezi toată discuția)
Nepunerea in practica a unei sentinte judecatoresti referitoare la salarii arhontele arhontele Art. 277: Neexecutarea unei hotărâri judecătoresti definitive privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate ... (vezi toată discuția)