Buna seara, sunt profesor la o scoala situata la aproape 50 km de domiciliu. Transportul este asigurat de catre primarie printr-un operator de transport in comun (la plecare exista o cursa destinata doar profesorilor, la intoarcere este cursa obisnuita - profesori+alti pasageri). Plecarea este la 6.30 (orele incep la 8), iar la intoarcere 14.20. (orele se termina la 14.00). Din cauza faptului ca as face 4 ore pe drum ( o ora pana /de la autogara si 3 ore pana la scoala) sunt nevoita sa fac naveta cu masina personala. Consiliul de administratie mi-a respins cererea de decont. Pot face ceva in acest sens?
Sunt cadru didactic, iar in luna martie 2019, am primit in plus la salariu niste bani din hotarari judecatoresti . In luna august am depus dosarul de ccc.
Buna seara,
In urma unor hotarari judecatoresti am recuperat niste sume de bani. As vrea sa stiu daca aceste sume, primite in ultimele 12 luni ale nasterii copilului se iau in calcul la stabilirea indemnizatie.
Va multumesc!
buna ziua,
Acum o luna postul pe care l-am ocupat a fost restructurat si am ramas fara job. m-am gandit sa obtez pentru somaj, dar sunt studenta la master si am inteles ca nu se acorda celor care urmeaza o forma de invatamant. este adevarat?