avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna seara,
In urma unor hotarari judecatoresti am recuperat niste sume de bani. As vrea sa stiu daca aceste sume, primite in ultimele 12 luni ale nasterii copilului se iau in calcul la stabilirea indemnizatie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claus_costache , utilizator 02:57, 17 Septembrie 2019
Sumele primite fac parte din veniturile realizate in perioada eligibila pentru CCC?
Sunt cadru didactic, iar in luna martie 2019, am primit in plus la salariu niste bani din hotarari judecatoresti . In luna august am depus dosarul de ccc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc jk3443 jk3443 Buna ziua. Doresc sa stiu cum se calculeaza exact indemnizatia pentru concediul de crestere a copilului. Stiu ca este necesar sa fi lucrat 12 luni in ultimele ... (vezi toată discuția)
Ccc MihaIonescu11 MihaIonescu11 Buna ziua, Urmeaza sa nasc in august anul acesta, insa nu voi mai fi salariata incepand cu luna februarie (pana in luna februarie am lucrat de mai bine de 2 ... (vezi toată discuția)
Ccc si concediu fara plata ali2013 ali2013 In 1 sep 2019 am intrat in cfp timp de 2 ani pt ca lucrez in invatamant si am putut.daca as ramane insarcinata intre timp cum ar trebui sa procedez sa obtin ... (vezi toată discuția)