avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna ziua,
Urmeaza sa nasc in august anul acesta, insa nu voi mai fi salariata incepand cu luna februarie (pana in luna februarie am lucrat de mai bine de 2 ani). In luna iulie doresc sa intru in concediu de maternitate. Imi puteti spune va rog care sunt lunile luate in calcul ca eligibile la cuantumul CCC?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihaIonescu11 , utilizator 07:41, 29 Ianuarie 2019
Septembrie 2017 - august 2019 este perioada eligibila pentru CCC.
Si care sunt cele 12 luni din care se fac media pentru indemnizatie? Ce luni sunt luate in calcul la aceasta medie?
Februarie-Martie 2018- Februarie 2019, Spun Februarie-Martie pentru ca este posibil ca luna Februarie 2019 sa nu lucrati luna completa, nu ati precizat, daca nu o sa lucrati deloc in Februarie calculul indemnizatiei se va face din perioada Februarie 2018-Ianuarie 2019
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Ionut.ion, utilizator
Numarati incepand cu luna nasterii , inapoi , minim12 luni in care ati realizat venituri ...
multumesc mult. Credeam ca se iau in calcul ultimele 12 luni la medie, chiar daca 4 dintre ele nu sunt cu venituri - ma gandeam ca se vor lua in calcul 0. In regula. deci 12 luni din ultimii 2 ani dar cu venituri..

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Gravida angajată pe perioada determinata gabri_3la@yahoo.com gabri_3la@yahoo.com Va rog sa ma ajutați...sunt însărcinată, ar trebui sa nasc in Aprilie 2019, dar contractul îmi expira pe 30.11.2018. Cum e cel mai bine sa procedez? Sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizație maternitate 2019 aplugaru aplugaru Bună seara. Cum se calculează indemnizația pt maternitate in 2019? Vă mulțumesc (vezi toată discuția)