Buna ziua,
o intrebare? Mi am 2 luni si termin somajul,va intreb dupa aceia ce se intimpla, daca nu gasesc de lucru unde ma adresez pentru ajutor social sau ce trebuie sa fac dupa.
multumesc
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la: daca are dreptul de insotitor personal pentru o persoana cu handicap de gradul 1 .( are membrul inferior drept amputat de la coapsa )
cod boala: S78:E11:I77
gradul de handicap : accentuat
multumesc.
Buna ziua,
cine ma poate ajuta cu niste informatii despre:
acum 3 ani am contractat un credit de nevoi personale la ing,pia acum miam platit ratele,dar acum sunt in imposibilitatea de a le plati deoarece sunt somer iar banii nu imi ajung ptr rata si utilitati plus cheltuieli cu hrana,si altele.
am fost la banca si am facut o cerere de aminare a ratelor pe 6 luni,poate in acest timp gasesc ceva de lucru,dar raspuns: la acest tip de credit nu se poate"
sau sa vin cu giranti,cine se mai pune girant acum.
ce ma sfatuiti sa fac, as vrea sa amin ratele,sau le micsoreze sa imi puna creditul pe 10 , 15 ani
multumesc
pai racordarea la retea am facto noi cei 11
reteaua laranduleia facuto, altcineva la care noi am participat cu cota parte,nu a fost conducta pe strada facuta de distrigaz.
buna ziua,
va rog sa imi comunicati urmatoarele:
vecinul care sia construit casa linga mine vrea sa se racordeze la reteaua de gaze existenta pe strada.
acesta retea este platita de noi vecinii in numar de 11 in anul2000.
intrebare. vecinulcare vrea sa se racordeze acum trebuie sa ne dea banii care ni se cuvin pentru retea.nu trebuie acordul si acceptulscris al vecinilor( noi suntem titularii din 2000) si legalizat la un notar acceptul nostru.
multumesc.
da are hotarire judecatoreasca , asa era atunci,dar nu a mai continuat mai departe sa o inregistreze la registru comertului,
actele le avem acasa, pot sa ma duc acum sa o inregistrezla orc. multumesc
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri.
1. sotia mea a infiintat in anul1997 o firma de tip srl,are hotarire judecatoreasca,dar nu a inregistrato la registrul comertului.
intrebarea este: o poate inmatricula acum si in ce conditii.
2. eu sunt somer si as vrea sa imi infiintez eu un srl sau o intreprindere individuala.
intrebarea este; cit mar costa, care ar fi mai indicata srl sau intreprindere individuala,si daca as ceva facilitati ca sunt somer.
va multumesc
in fata casei mele vecinul construieste o casa cu etaj simansarda inalta de vreoi10m
la ce distanta poate construi fata de peopeietatea mea,a construit la 50 cm fata de gardul meu, dar imi ia tot soarele .
e corect.
multumesc ptr raspuns prompt.=D>
buna ziua,
vecinul meu construieste o casa cu etaj plus podul care ajunge cred ca pe la 8 metri.inaltime.
casa este in fata casei mele la o distanta de 50 cm fata de gardul meu.
va rog sa imi raspundeti daca e corect ce face el ,pentru ca mi-a luat toata lumina(soarele)
multumesc