avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,
o intrebare? Mi am 2 luni si termin somajul,va intreb dupa aceia ce se intimpla, daca nu gasesc de lucru unde ma adresez pentru ajutor social sau ce trebuie sa fac dupa.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:13, 17 Februarie 2010
Normal ar fi ca sa va inscrieti la AJOFM ca somer neindemnizat/persoana aflata in cautarea unui loc de munca dar respectivii nu vor face asa ceva. De aceia somajul este mic in Romania pentru ca numai o mica parte din cei iesiti din plata mai sunt in evidente. O spun din proprie experienta.
Pentru ajutorul social trebuie sa va adresati la Primarie unde veti primi informatii despre continutul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj ella04 ella04 buna seara.....am si eu o nelamurire in urma cu 9 luni am fost data in somaj ,in astea 9 luni intrand si alea 3 luni .........la terminarea somajului am ... (vezi toată discuția)
Posibilitate si avantaje inscriere ca somer Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Ma gasesc in urmatoarea situatie: - din 01.11.2008 nu am servici (nici nu am reusit inca, sa gasesc); - contractul de munca s-a incheiat cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)