buna seara.....am si eu o nelamurire in urma cu 9 luni am fost data in somaj ,in astea 9 luni intrand si alea 3 luni .........la terminarea somajului am facut un dosar cu acte :act de identitate copie,act de nastere copie,act de studii copie ,act de casatorie copie ,adeverinta apt munca si adeverinta eliberată de organele financiare cu venituri propri si declaratie pe propria raspundere ca nu am alt loc de munca sau alte venituri plus 3 plicuri cu timbre...............intrebarea mea este ..pentru ce aceste acte?se face alt dosar la terminarea somajului?sau e pentru ajutor de somaj?
Sunt necesare pentru a fi inscris ca somer neindemnizat aflat in cautarea unui loc de munca. Problema este ca, cel putin in zone mea, nu sunt primite asemenea dosare asa ca aveti noroc, puteti participa gratui la diferite cursuri de recalificare.
Dreptul la somaj
birneam
buna ziua sint petronela din severin iar ieri va-m intrebat daca pot sa beneficiez se somaj dupa prenatal daca firma la care m-am intors la lucru a dar ... (vezi toată discuția)