avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de somaj

buna seara.....am si eu o nelamurire in urma cu 9 luni am fost data in somaj ,in astea 9 luni intrand si alea 3 luni .........la terminarea somajului am facut un dosar cu acte :act de identitate copie,act de nastere copie,act de studii copie ,act de casatorie copie ,adeverinta apt munca si adeverinta eliberată de organele financiare cu venituri propri si declaratie pe propria raspundere ca nu am alt loc de munca sau alte venituri plus 3 plicuri cu timbre...............intrebarea mea este ..pentru ce aceste acte?se face alt dosar la terminarea somajului?sau e pentru ajutor de somaj?
Cel mai recent răspuns: ella04 , utilizator 17:44, 22 Februarie 2010
Sunt necesare pentru a fi inscris ca somer neindemnizat aflat in cautarea unui loc de munca. Problema este ca, cel putin in zone mea, nu sunt primite asemenea dosare asa ca aveti noroc, puteti participa gratui la diferite cursuri de recalificare.
multumesc pentru raspuns
in cazul in care nu imi gasesc un loc de munca recent pot beneficia de ajutor de somaj?sau cand se acorda acest ajuto de somaj?
somer neindemnizat aflat in cautarea unui loc de munca

De unde ai inteles ca primesti ajutor financiar?
nu stiu nimic concret doar din auzite ....de aceea am si intrebat

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
As vrea sa fiu luata in evidenta de ajofm si sa urmez cursuri de calificare brdcristea brdcristea In primul rand buna seara, As vrea sa stiu daca nu am beneficiat niciodata de ajutor de somaj in 15 ani de munca si am ramas fara servici cum ma pot ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj birneam birneam buna ziua sint petronela din severin iar ieri va-m intrebat daca pot sa beneficiez se somaj dupa prenatal daca firma la care m-am intors la lucru a dar ... (vezi toată discuția)