am iesit din concediul pt cresterea copilului, societatea la care am lucrat nu mai este fuctionabila, nu mai are angajati, ba chiar e sub urmarire penala
am trimis scrisoare cu confirmare de primire la sediu, unde e si locuinta patronului, pt a-mi desface contr. de munca, am primit-o inapoi, pt a putea sa mi se desfaca totusi contr, de munca mi s-a dat sfatul de a actiona in justitie societatea
ce acte sunt necesare pt, intocmirea dosarului la tribunal ?
de la ITM mi s-a spus ca sodietatea a facut disponibilizare colectiva cu ultimii 5 angajati in sept 2009, sediul inca i-l mai are(la el acasa) acolo unde si locuieste simi s-a recomandat sa cer decizia de suspendare a cont. de munca printr-o scrisoare recomandata.Sau, dak mi-ar fi de ajutor sa merg la registrul comertului sa vad daca firma e in lichidare si sa cer dwcizia de la lichidatori
Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul a fost inchis, mentionez ca societeea mai are un restaurant. As putea beneficia de somaj daca au trecut 20 de zile de la implinirea celor 2 ani ai copilului si eu nu m-am prezentat la societate sa iau legetura cu patronul?nu sunt in relatii tocmai bune cu patronul.