am iesit din concediul pt cresterea copilului, societatea la care am lucrat nu mai este fuctionabila, nu mai are angajati, ba chiar e sub urmarire penala
am trimis scrisoare cu confirmare de primire la sediu, unde e si locuinta patronului, pt a-mi desface contr. de munca, am primit-o inapoi, pt a putea sa mi se desfaca totusi contr, de munca mi s-a dat sfatul de a actiona in justitie societatea
ce acte sunt necesare pt, intocmirea dosarului la tribunal ?
Buna ziua !
Actele necesare atunci cand depuneti actiunea in instanta in acst sens sunt : contractul individual de munca, cererea de demisie s bineinteles cererea prin care actionati in instanta respectiva firma.
Cu stima !
1. Daca solicitati dvs. incetarea contractului individual de munca nu beneficiati de indemnizatie de somaj.
2. De aceea v-am indreptat catre ITM care poate sa faca o verificare la firma si sa lase un plan de masuri printre care si concedierea dvs. prin desfiintarea locului de munca.
Demisie "fortzata"
anca13
buna ziua
patronii mei au 2 firme X si Y. am o colega care este in CIC (mai are 1 an), angajata cu CIM suspendat pe firma Y. patronii au sunat-o si i-au zis ... (vezi toată discuția)
Somaj. solutii.
Andreea i.c
sa incep prin a preciza ca firma nu mai functioneaza. initial, am vazut ca patronul, tiparise un exemplar prin care, angajatii pleau, sau isi dadeau demisia, ... (vezi toată discuția)