avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Activitate sollooooo

Activitate sollooooo

Am platit intretinerea pe luna decembrie si in luna ianuarie am fost pus ca restantier la intretinere pe luna decembrie . Am fost sa cer explicatii si mi s-a raspuns ca nu am platit ! Mentionez ca nu mai gasesc chitanta pe acea luna si nu pot face dovada platii . Dar ma gandesc ca trebuie sa existe o dublura a , acelei chitante undeva dar nu ma pot intelege cu administratorul , nu pot face nimic .
Cum pot rezolva aceasta problema fara sa ajung in instanta ? Va multumesc anticipat !
Pot sa fac o plangere penala pentru asta? La ce se incadreaza aceasta fapta?
Daca da , plangerea o fac la politie sau judacatoriei?
Dupa ce am facut sesizare la ITM am primit in sfarsit carte de munca .Si am constatat urmatoarele :
Am fost angajat din 05.01.2009 pana in 15.01.2010 mai jos scrie ..
"In perioadele :01.04.2009-15.01.2010 , a fost in CFS" si precizez ca eu nu am stiut nimic si nu am semnat nimic !
Ma afecteaza cu ceva ca am fost in CFS? Daca nu ma afecteaza cu nimic nu vreau sa merg mai departe cu sesizarile.
Daca ma afecteaza cu ceva , ce pot face sa remediez aceasta situatie?
Va Multumesc!
Am fost platit normal in acesti timp , am aflat despre acest lucru cand un coleg de al meu si-a dat demisia.Era de 9 luni in fara-plata fara sa stie.Eu inca nu stiu perioada pentru ca nu imi da carte de munca.:((
Se mai poate modifica carte de munca sau ramane asa ?
La politie fac plangere penala pentru abuz de incredere , pentru a-mi recupera cartea de munca ?
In acelasi tump fac si sesizare la ITM sau e deajuns doar la politie ?
De falsificarea semnaturii se ocupa ITM ?
Dupa un an de munca la o firma am aflat ca in tot acest timp am fost in concediu fara plata.Nu am semnat nimic , nu am facut nici o cerere ..nu am stiut nimic !Cand am decis sa demisionez am aflat ca deja eu aveam contractul de munca incheiat de o luna!! Seful mi-a confirmat faptul ca am fost numai in fara-plata si ca a semnat el pentru mine la desfacerea contractului de munca.A trecut deja 1 luna de cand nu mai lucrez si fostul sef refuza sa-mi dea cartea de munca , ma minte mereu sau nu raspunde la telefon.
Ce pot sa fac in legatura cu tot ce s-a intamplat ?
Cartea de munca o sa ramana asa , daca eu nu am semnat nimic cand am fost pus in fara plata?
In legatura cu falsificare semnaturilor pot face ceva?
Pot sa-l actionez in Justitie sa cer daune pentru toata perioada de timp in care m-a lipsit ilegal de accesul la cartea de munca?
Va multumesc anticipat!
Am aflat ca ,de 3 luni sunt in concediu fara plata .Nu am fost anuntat , nu am semnat nimic .Am aflat cand un coleg de al meu si-a dat demisia.Acest lucru mi-a fost confirmat si de seful meu intr-un final.Intrebare mea este daca acest lucru este legal??Si daca este ilegal unde pot depune o plangere.Multumesc!