avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chitanta eliberata de As. de proprietari pierduta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chitanta eliberata de As. de proprietari pierduta

Am platit intretinerea pe luna decembrie si in luna ianuarie am fost pus ca restantier la intretinere pe luna decembrie . Am fost sa cer explicatii si mi s-a raspuns ca nu am platit ! Mentionez ca nu mai gasesc chitanta pe acea luna si nu pot face dovada platii . Dar ma gandesc ca trebuie sa existe o dublura a , acelei chitante undeva dar nu ma pot intelege cu administratorul , nu pot face nimic .
Cum pot rezolva aceasta problema fara sa ajung in instanta ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:04, 11 Aprilie 2013
Buna ziua,
Trebuie sa fie o copie a chitantei pe care dumneavoastra sustineti ca ati achitat-o pentru intretinere . Solicitati sa vi se arate chitantierul in prezenta cenzorului si a presedintelui .
Precizati in scris presedintelui asociatiei problema si solicitati indreptarea erorii materiale,
Chitantierul i se poate arata si fara sa fie de fata cenzorul si/sau presedintele.

@macoveiv
Sunteti sigur ca este o "eroare materiala"? Dar daca utilizatorul nostru chiar nu a platit? Ca e posibil si asta.
Pana nu se verifica chitantierul pe care se faceau incasarile in acea perioada nu exista prezumtia de "eroare materiala", nu?
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta intretinere Eli_Dea Eli_Dea Mama mea are urmatoarea problema la intretinere. Noua casiera a gasit nereguli in registru de incasari intretinere, astfel incat mai multi locatari sunt ... (vezi toată discuția)
Dacă am pierdut o chitanță de la întreținere cum pot sa obtin un alt exemplar sau o copie? exista o dublură la chitantierul administratorului? Iulianadobrin Iulianadobrin Dacă am pierdut o chitanță de la întreținere exista o dublură la chitantierul administratorului iar acesta mi-o poate elibera? (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere la o datorie achitata Georgianatarlungeanu Georgianatarlungeanu Buna ziua, La noi la bloc s-a schimbat administratia. Inainte de schimbarea conducerii, am achitat suma de 4052 lei (partial din datoria pe care o ... (vezi toată discuția)