avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă am pierdut o chitanță de la întreținere cum ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă am pierdut o chitanță de la întreținere cum pot sa obtin un alt exemplar sau o copie? Exista o dublură la chitantierul administratorului?

Dacă am pierdut o chitanță de la întreținere exista o dublură la chitantierul administratorului iar acesta mi-o poate elibera?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:24, 30 Ianuarie 2017
Da, ar trebui sa existe dublura la administrator. Solicitati o copie a acesteia.
Dublura nu exista, ci doar exemplarul care ramane in cotorul chitantierului si dupa acel exemplar o sa va faca o copie pe care va scrie "conform cu originalul" si o va stampila si semna.

Mai interesant este cand un proprietar sustine ca a achitat intretinerea unei luni si ca tu administratorul nu ai scazut-o din debit. Sigur, cauti in evidente si constati ca dumnealui nu a mai trecut pe la asociatie de cateva luni si il intrebi de chitanta cu care a achitat.
Zice, uite merg acasa si o aduc. Dureaza ceva si vine cu o chitanta dar din anul trecut ( in discutie era vorba de cuna sept. 2016). Bineinteles, observa si el eroarea, se scuza si achita ce are de achitat.
Discutii mai sunt, ca a pierdut chitanta... Sigur ca daca vrea ii pot face pe loc o copie din chitantiwer...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta eliberata de as. de proprietari pierduta sollooooo sollooooo Am platit intretinerea pe luna decembrie si in luna ianuarie am fost pus ca restantier la intretinere pe luna decembrie . Am fost sa cer explicatii si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Administrator veronicalina veronicalina Buna ziua! In luna iulie mama a achitat facturile la intretinere pe lunile mai si iunie....in luna august am fost sa achit pe iulie fara sa vad ca la panou e ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere la o datorie achitata Georgianatarlungeanu Georgianatarlungeanu Buna ziua, La noi la bloc s-a schimbat administratia. Inainte de schimbarea conducerii, am achitat suma de 4052 lei (partial din datoria pe care o ... (vezi toată discuția)