buna ziua. am si eu o intrebare la duvs: am lucrat timp de 1 luna la o firma de distributie si din cauza neintelegerilor cu sefu (ne jignea foarte mult) am renuntat la colaborarea cu dansul. cand am plecat nu am semnat niciun act de incetare a contractului de munca si mi-a trimis o hartie acasa prin care ma invita pe 20 noiembrie ora 12:30 la sediul firmei pentru a rezolva incetarea contractului. mi-a inmanat o hartie pe care m-a pus sa semnez fara insa a-mi da si banii. am refuzat, deoarece il stiu ca fiind un "tepar" si am cerut intai sa vad banii, dupa care mi-a luat acea hartie si m-a inviatt sa mai vin cand ma va mai chema el, adica niciodata. mentionez ca au urmat cuvinte jignitoare la adresa mea fapt pentru care am plecat. intrebarea e urmatoarea: ce ii pot face in acest caz? o sa fac o plnagere la ITM dupa care, daca nu se rezolva o sa-l chem si in instanta. este bine ceea ce vreau sa fac? cu multumiri anticipate, Valentin.
Va multumesc. am aflat intre timp ca exista posibilitatea ca el ca si actionar al firmei poate modifca statul de plata si sa nu apara dividendele pe care le-a luat. ce pot face in acest caz? v-as ruga mult sa-mi trimiteti raspunsul pe adresa mea de mail ellpadre@yahoo.com, pentru ca aici pe forum ma descrurc mai greu, nu ca mi-ar fi imposibil. Cu respect, Valentin
as dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare pentru chemarea in judecata a tatalui pentru majorarea pensiei alimentare? si daca se iau in considerarea veniturile firmei pe care el o conduce? sau daca a luat dividende? va multumesc...
as avea si eu o intrebare: primesc pensie de intretinere si in aprilie a.c. am dat in judecata pe tatal meu pt majorarea pensiei de intretinere...el nu mai lucra incepand cu acea luna si mi s-a stabilit pensia la salariu minim. intre timp am aflat ca are o firma unde este si actionar si administrator si din surse neoficiale am aflat si salariul pe care il are...intrebarea este: il pot da in judecata pentru majorarea pensiei? si daca se ia in considerarea si faptul ca este patron la acea firma? adica pot lua pensie si de pe urma veniturilor ca patron sau numai ca administrator? multumesc si astept un raspuns...