avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere

as avea si eu o intrebare: primesc pensie de intretinere si in aprilie a.c. am dat in judecata pe tatal meu pt majorarea pensiei de intretinere...el nu mai lucra incepand cu acea luna si mi s-a stabilit pensia la salariu minim. intre timp am aflat ca are o firma unde este si actionar si administrator si din surse neoficiale am aflat si salariul pe care il are...intrebarea este: il pot da in judecata pentru majorarea pensiei? si daca se ia in considerarea si faptul ca este patron la acea firma? adica pot lua pensie si de pe urma veniturilor ca patron sau numai ca administrator? multumesc si astept un raspuns...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:55, 4 Ianuarie 2010
La orice schimbare de situatie privind cresterea veniturilor realizate de tatal dvs.puteti formula actiune de majorare de pensie de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara ameliamutu ameliamutu buna seara am primit hotararea de divort si pe ea este scris ca sotul meu este obligat sa imi plateasca pensie alimentara pt copil incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara dorin77 dorin77 [b]Buna dimineata , intrebarea mea este vis a vis de majorarea pensiei alimentare . Nu figurez ca si salariat , dar sunt actionar la 2 firme , una ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil din timpul casatoriei CataAndrei CataAndrei Buna seara tuturor, As dori daca se poate sa ma ajuti in situatia mai jos prezentata : In timpul casatoriei s-a nascut minorul R., parintii au divortat ... (vezi toată discuția)